Gören Bir Daha Bakıyor

Gören Bir Daha Bakıyor

Aydın Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis Memuru Mehmet Serkan Küçükdeğer’in ünlü futbolcu Messi’ye olan benzerliği görenleri şaşırtıyor.Uzun süredir Aydın’da gö...

Aydın Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis Memuru Mehmet Serkan Küçükdeğer’in ünlü futbolcu Messi’ye olan benzerliği görenleri şaşırtıyor.

Uzun süredir Aydın’da görev yapan Küçükdeğer, dünyaca ünlü futbolcu Barcelona’da top koşturan Lionel Messi’ye benzerliği ile herkesi şaşırtıyor. Görenlerin dönüp bir daha baktığı hatta zaman zaman sivil iken benzerliğinden dolayı İngilizce selamlara bile muhatap olan Mehmet Serkan Küçükdeğer, memuriyet hayatında ise ‘Çevik Messi’ nidalarını sık sık duyuyor.

Messiye benzerliğinden sokakta ve görev başında görenlerin sık sık sorularına muhatap kalmaktan şikayetçi olmadığını dile getiren iki çocuk ababsı Mehmet Serkan Küçükdeğer, “Bu Allah vergisi bir durum. Sivilde gezerken bazen Messi olduğumu düşünüp İngilizce ve farklı dillerde selamlara muhatap oluyorum. Onlara Türkçe karşılık verdiğimde şaşırıyorlar. Çevremdeki arkadaşlarım zaten Messi, yada Çevik Messi diye hitap ediyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.