Görevden Alınan MHP İlçe Başkanı Kılınç: Yaptıklarımdan Pişman Değilim

Görevden Alınan MHP İlçe Başkanı Kılınç: Yaptıklarımdan Pişman Değilim

1 Kasım seçimlerinde ciddi oy kaybeden partisi MHP’yi eleştirdiği için görevden alınan MHP Kuyucak İlçe Başkanı Ömer Kılınç, yaptıklarından pişman olmadığını ve bir ülkücü olarak çalışmalarına devam e...

1 Kasım seçimlerinde ciddi oy kaybeden partisi MHP’yi eleştirdiği için görevden alınan MHP Kuyucak İlçe Başkanı Ömer Kılınç, yaptıklarından pişman olmadığını ve bir ülkücü olarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Dün Aydın’a gelen MHP Genel Başkan Adayı Dr. Selim Kaptanoğlu ile görüşen ve muhalif başkanları desteklediğini belirten görevden alınan MHP Kuyucak İlçe Başkanı Ömer Kılınç, “Bugün de olsa aynı şeyi yapardım. Yaptığım paylaşımdan pişman değilim” dedi.

Görevden alınmasına rağmen bir ülkücü ve partili olarak çalışmalarına devam ettiğini belirten Ömer Kılınç, dün Aydın’a gelen Genel Başkan Adayı Dr. Selim Kaptanoğlu ile bir araya gelip Kaptanoğlu’na ziyaretlerinde eşlik etti. Yetişme tarzı ve dava adamlığı anlayışına göre davaya asla küsmediğini ve parti dışında kalsa da çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Ömer Kılınç’a Dr. Selim Kaptanoğlu da destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.