Görmüyor Ama, Her Maçta Tribündeki Yerini Alıyor

Görmüyor Ama, Her Maçta Tribündeki Yerini Alıyor

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından MB Uşak Sportif’in en özel taraftarı olan Beytullah göremiyor fakat yüreğiyle takımının tüm maçlarını izliyor.Basketbol Süper Lig takımlarından Uşak Sportif’in t...

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından MB Uşak Sportif’in en özel taraftarı olan Beytullah göremiyor fakat yüreğiyle takımının tüm maçlarını izliyor.

Basketbol Süper Lig takımlarından Uşak Sportif’in tribünlerindeki en özel taraftarı olan görme engelli Beytullah Özçelik takımın da göz bebeği oldu. Uşak Sportif taraftarı görme engelli Beytullah İzmir Aşık Veysel Görme Engelliler okulunda okumasına rağmen Uşak’ta oynanan hiçbir maçı kaçırmadan babası Ramazan Özçelik ile birlikte izliyor. Maçta olan sayıları babasından dinleyen Beytullah, tribünlerle birlikte heyecanı sonuna kadar yaşarken, takımın tüm oyuncularını sevdiğini en çokta Paul Harris’i beğendiğini dile getirdi.

Uşak Sportif Kulüp Müdürü Nurullah Varol görme engelli taraftarları Beytullah’ın takım için ayrı bir yeri olduğunu söylerken; “Bugün tribünlerde Beytullah kardeşimi tekrar gördüm. Gözleri görmüyor olsa da yüreğiyle takımımızı desteklemek için salona geldi. İki yıldır maçlarımıza baba oğul geliyorlar. Bütün Asigolar maç seyrederken ben Beytullah kardeşimi seyrettim. Maç anında babası maçın skorunu, kimim sayı attığını söylüyordu. Her sayı attığınızda Beytullah’ın heyecanını yaşadım. Maç sonu elinden tutarak sahanın ortasında galibiyet anısını yaşatmak için takımımız oyuncuları ile tek tek tanıştırdım. Kaptanımız Mesut’da imzalı takım forması Beytullah’a hediye etti. Bugün Beytullah çok mutlu olmuştu. Eminim ama, 40 yıllık sporun içindeyim sevinçle, gözyaşlarımla acaba Beytullah kadar yüreğimi ortaya koyduğumdan şüphe etmeye başladım. Her kesimin gönlünü kazanan takımımızın böyle cefakar taraftarları olduğu sürçe sırtımız yere gelmeyecek. TED Kolejliler galibiyetini özellikle Beytullah kardeşimize hediye ediyoruz. Ve her zaman tribünlerde görmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.