Göztepe Bodrum Futbol Okulu’ndan Başkan Kocadon’a Ziyaret

Göztepe Bodrum Futbol Okulu’ndan Başkan Kocadon’a Ziyaret

Göztepe Bodrum Futbol Okulu kurucularından Emrah Çatak ve Zeynep Mengioğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Göztepe Bodrum...

Göztepe Bodrum Futbol Okulu kurucularından Emrah Çatak ve Zeynep Mengioğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Göztepe Bodrum Futbol Okulu kurucularından Emrah Çatak, futbol okulunun bundan sonraki faaliyetlerinden bahsederek, “Bir yıl önce açılan Göztepe Bodrum Futbol Okulu bundan sonraki faaliyetlerine ‘Bodrum 1925 Spor Kulübü’ adı altında devam edecek. İlçemizi “Bodrum 1925 Spor Kulübü” adı altında amatör liglerde temsil etmek ve minik kramponları spora kazandırmak için elimizden gelen bütün imkânları kullanacağız. Yaptığımız birçok sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri Bodrum’un üzerine çekiyoruz. Göztepe Bodrum Futbol Okulu, 1. yaşını ve yeni adını 18 Aralık Cuma günü Diamond Otel’de düzenlenen gece ile kutlayacak.” şeklinde konuştu.

Göztepe Bodrum Futbol Okulu kurucularına ziyaretleri ve davetleri dolayısıyla teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, sporun hayatımızın her noktasında önemli olduğuna vurgu yaparak, “Böyle çalışmalar Bodrum’un değerine değer katıyor. Ben Bodrum Belediye Başkanı olarak sportif faaliyetleri her zaman elimden geldiği kadarıyla destekleyeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.