Göztepeli Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

Göztepeli Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

İZMİR (İHA) – Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcular Emre Can Coşkun,Sandro, Adis Jahovic, Gosso ve Günay Güvenç TED İzmir Koleji öğrencileriyle buluştu.Futbolu anlatmak üzere TED İzmir Ko...

İZMİR (İHA) – Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcular Emre Can Coşkun,Sandro, Adis Jahovic, Gosso ve Günay Güvenç TED İzmir Koleji öğrencileriyle buluştu.

Futbolu anlatmak üzere TED İzmir Kolejinde seminere katılan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcular Emre Can Coşkun, Sandro, Adis Jahovic, Gosso ve Günay Güvenç öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Büyük takımların transferler için çok para harcadığını ifade eden Okan Buruk, “Oysa altyapılarına yatırım yapsalar, doğru bir düzen içinde çok fazla sporcu üretecekler. Futbol fedakarlık isteyen bir spordur. Eğitim ise çok önemlidir. Bazen hem futbol hem eğitim yapılamıyor ama ikisini bir arada götürmek en doğrusu” diyerek futbola meraklı öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

TED İzmir Koleji Müdürü İrfan Urhan ise Göztepe ile sporun insana kazandırdıkları üzerine söyleşi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bizim hayalimiz bir İzmir takımının Süper Lig’de İzmir’i temsil etmesi. Umarız Okan hocam ve futbolcu arkadaşlarımız bizim bu hayalimizi gerçekleştirirler” dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcular etkinlik sonrası TED İzmir Koleji Futbol Takımı ile küçük bir gösteri maçı yapıp ardından forma ve top imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.