Güler, annelerin elini öpüp hayır duası aldı

Güler, annelerin elini öpüp hayır duası aldı

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, şehit anneleri ile huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.Anneler Günü dolayısıyla Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkez...

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, şehit anneleri ile huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Anneler Günü dolayısıyla Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Güler, burada kalan yaşlı kadınların elini öperek karanfil dağıttı. Annelerin hayır duasını alan Başkan Güler, huzurevinde kalan babalara da selam vermeden geçmedi.

Başkan Güler’e huzurevi ziyaretinde İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Başkan Yardımcısı Leyla Türk, Çukurova Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Züleyha Kara ile AK Parti Çukurova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Şimşek eşlik etti.

Başkan Şerif Güler, daha sonra Belediyeevleri Mahallesi’nde oturan ikiz şehitler Ahmet ve Mehmet Oruç’un ailesini ziyaret etti. Başkan Güler, ikiz şehitlerin annesi Senem Oruç’un elini öperek çiçek takdim edip, Anneler Gününü kutladı. İkizlerin babası Ali Oruç’la da bir süre sohbet eden Başkan Güler ve beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Leyla Türk, Meclis Üyesi Akın Yılmaz ile ilçe yönetim kurulu üyesi Özcan Şimşek ardından da yine aynı mahallede oturan şehit Ali Öztaş’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Ali Öztaş’ın annesi Miyase Öztaş’ın elini öperek çiçek takdim eden Başkan Güler, anneler gününü kutladı. Başkan Güler ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden şehit Ali Öztaş’ın babası Mehmet Öztaş, daha sonra şehit oğlunun askeri ve özel eşyalarıyla oluşturduğu özel odayı gösterdi.

Şehit aileleri ziyaretlerinde de duygu anlar yaşanırken Başkan Güler, “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

Anneler Günü’nün çok özel bir gün olduğunu belirten Başkan Güler, "Anneler Günü, yılın 364 gününe bedel bir gün. En kıymetlilerimizin, en özel günü. Başta şehitlerimizin bize emaneti olan şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.