Güngören Belediyesi Bilgi Evlerinde sömestir tatili hareketli geçiyor

Güngören Belediyesi Bilgi Evlerinde sömestir tatili hareketli geçiyor

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri, öğrenciler için karne hediyesi olarak sömestir tatilinde dört farklı gezi etkinliği düzenledi.2017-2018 yılı eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan Güngören Bel...

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri, öğrenciler için karne hediyesi olarak sömestir tatilinde dört farklı gezi etkinliği düzenledi.

2017-2018 yılı eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan Güngören Belediyesi Bilgi Evleri, öğrenciler için karne hediyesi olarak sömestir tatilinde dört farklı gezi etkinliği düzenledi. Konu ile ilgili olarak Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, şöyle konuştu:

“Çikolata Müzesi, İstanbul Modern, Uçurtma Müzesi ve Rahmi Koç Müzesi gibi kültürel mekânlara geziler düzenliyoruz, etkinliklerle dolu bir yarıyıl tatili için bilgi evi öğrencilerimiz oldukça heyecanlı. Beş bilgi evimizin de aktif katılım sağladığı etkinliklerimizde başvurular ve yedek kayıtlar hızla doluyor. Her hafta iki gezi planlaması yapılan bilgi evlerinde geziler haricinde sinema, tiyatro ve kitap okuma etkinlikleri yapılmaktadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.