Güngören Yeşilay Şubesi Açıldı

Güngören Yeşilay Şubesi Açıldı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti öncülüğünde çok sayıda çalışmalar yürüten Yeşilay’ın Güngören şubesi açıldı.İnsan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıkla...

Türkiye Yeşilay Cemiyeti öncülüğünde çok sayıda çalışmalar yürüten Yeşilay’ın Güngören şubesi açıldı.

İnsan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele eden, önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşu olan Yeşilay, Güngören’de şube açtı.

Seminerler veren proje ve etkinlikler düzenleyerek ile özellikle çocuk ve gençleri bağımlılıklardan uzak tutmayı amaçlayan Yeşilay Güngören Şube açılış törenine, Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Dr. M. Akif Seylan, Güngören Yeşilay Başkanı Mehmet Yıldız, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, Güngören İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl, Dr. Hakan Bahadır, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Balcıoğlu, Fatih Özçiçek, İlçe Müftüsü Yunus Bıçakçı, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti Güngören Kadın Kolları Başkanı Sema Üstün, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demir ve birçok davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.