“Günlük Su Tüketimi Kadar, İçtiğiniz Suyun Güvenli Olması Da Önemli”

“Günlük Su Tüketimi Kadar, İçtiğiniz Suyun Güvenli Olması Da Önemli”

QNET Ürün Pazarlama Müdürü Berni Bernhard Gaksch, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, sağlıklı su kullanımına dikkat çekerek, "Günlük su tüketim miktarının yanı sıra, içilen suyun gü...

QNET Ürün Pazarlama Müdürü Berni Bernhard Gaksch, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, sağlıklı su kullanımına dikkat çekerek, "Günlük su tüketim miktarının yanı sıra, içilen suyun güvenli olması ve sağlığımız için yararlı mineraller bakımından zengin olması oldukça önemli” dedi.

Musluklardan akan suyun içinde gizli tehlikelerin olduğundan bahseden QNET Ürün Pazarlama Müdürü Berni Bernhard Gaksch, su arıtma cihazlarının artık şehir hayatının zorunluluğu olduğunu belirterek, sağlıklı ve güvenli suya ulaşmanın her geçen gün zorlaşacağına dikkat çekti. Berni Gaksch, “Sağlık için gün içinde tüketilen suyun miktarı kadar tükettiğimiz suyun güvenli ve temiz olması, vücudumuzun ihtiyacı olan minerallere sahip olması da çok önemlidir. Özellikle evlerimizde kullandığımız musluk sularının zamanla paslanan borular yüzünden hastalıklara neden olduğunu unutmamamız gerekiyor. Paslanan borularla birlikte zararlı bakterilerin de sadece içtiğimiz su ile değil gündelik kullandığımız su ile de vücudumuza kolayca girebildiğinin farkında olmalıyız” dedi.

Günümüzde su arıtmanın, hem var olan kaynaklarımızı korumak hem de sağlıklı su tüketmek için hayati öneme sahip olduğunu ifade eden Berni Gaksch, "Aşırı su tüketiminden kaçınarak, vücudumuzun PH dengesini düzenlemenize yardımcı olacak alkalin suyu da tüketmek gerekmektedir. Su arıtma cihazımız Homepure ile dünyaya güvenli temiz içme suyu verebiliyoruz. ABD merkezli Uluslararası Hijyen Vakfı NSF belgeli Homepure, ultra Filtrasyon Teknolojisiyle kokusuz, temiz suya sahip olmanızı garanti etmekle kalmayıp aynı zamanda vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm minerallerin de suda kalmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.