Güray Vural: “Büyük Takımlara Karşı Öne Geçtiğimiz Zaman Psikolojik Olarak Geri Çekiliyoruz”

Güray Vural: “Büyük Takımlara Karşı Öne Geçtiğimiz Zaman Psikolojik Olarak Geri Çekiliyoruz”

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Güray Vural, Beşiktaş galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Başardık, 2 tane güzel gol attık. Büyük takımlara karşı öne geçtiğimiz zaman biraz da psikolojik olarak ge...

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Güray Vural, Beşiktaş galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Başardık, 2 tane güzel gol attık. Büyük takımlara karşı öne geçtiğimiz zaman biraz da psikolojik olarak geri çekiliyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Akhisar Belediyespor’un Beşiktaş’ı 2-0’lık skorla mağlup ettiği maçta, siyah-beyazlı takıma bir gol kaydeden Ege temsilcisinin yıldız futbolcusu Güray Vural, müsabaka sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“İLK 10-15 DAKİKASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ”

“Beşiktaş’ın ön tarafı iyi ama arka tarafı çok pozisyon veriyor” diyerek sözlerine başlayan Güray, “Bizim de çalışmalarımız bu yöndeydi. Başardık 2 tane güzel gol attık. Büyük takımlara karşı öne geçtiğimiz zaman biraz da psikolojik olarak geri çekiliyoruz. Biraz iyi savunma yaptık, biraz da şansımız yaver gitti. Devre arası konuştuk arkadaşlarımızla, ikinci yarının ilk 10-15 dakikası bizim için önemliydi gol yemememiz gerekiyordu. Bunu da başardık ve 2-0 ile kazandık” ifadesini kullandı.

“CİHAT HOCAMIZ GELDİ, O DA TAKIMIMIZA UYUM SAĞLADI”

Akhisar Belediyespor’un başarılı futbolcusu Güray, bu oyunu devam ettirmek istediklerini ifade ederek, “Öncelikle başkanımızdan yönetimimizden hocamızdan futbolcusuna kadar hep aynı sistemle devam ediyoruz. Hocalarımız değişiyor, gelen hocalar da Akhisar’a iyi uyum sağlıyor. Cihat hocamız geldi, o da takımımıza uyum sağladı. Dediğim gibi önemli olan bunu devam ettirebilmek. İnşallah hedefimizi tabiri caizse havaya girmeden bu işi götürebildiğimiz yere kadar götürebilmek” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.