Gürcan’dan Barış Mesajı:

Gürcan’dan Barış Mesajı:

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Türkiye çok önemli günlerden geçiyor. Bugünlerde birbirimize daha çok kenetlenmemiz ve karşımız...

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Türkiye çok önemli günlerden geçiyor. Bugünlerde birbirimize daha çok kenetlenmemiz ve karşımızda duran güçleri el birliği ile püskürtmemiz gerekmektedir.” dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Gürcan, yayımladığı mesajında tüm dünyada insanlığın suya toprağa nasıl ihtiyacı varsa, barış ve birlik beraberliğe de aynı derecede ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Gürcan mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye çok önemli günlerden geçiyor. Bugünlerde birbirimize daha çok kenetlenmemiz ve karşımızda duran güçleri el birliği ile püskürtmemiz gerekmektedir. Suriye, Mısır ve tüm dünyanın hak ettiği barış ve huzura kavuşması için gerçek anlamda bir girişimin olması gerekmektedir. Acı ve şiddet olaylarının yaşandığı ülkelere bir an önce barışın ve kardeşliğin gelmesi gerekmektedir. Çünkü birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. Barış ancak çalışmakla, birbirinin kuyusunu kazmak yerine ona el uzatmakla gerçekleşir. Bizlerde tüm farkındalıklarımızla sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde Türk İslam aleminin barış içerisinde yaşamasını diliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Eylül Dünya Barış Günü’nün tüm insanlığa ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.