Güzelköy Özel Eğitim Merkezi öğrencileri karnelerini Kaymakamdan aldı

Güzelköy Özel Eğitim Merkezi öğrencileri karnelerini Kaymakamdan aldı

Nazilli’de Daum Sendromlu, otistik ve orta-ağır düzeyde zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren Güzelköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin ara...

Nazilli’de Daum Sendromlu, otistik ve orta-ağır düzeyde zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren Güzelköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin ara yıl karneleri Kaymakam İbrahim Küçük ve Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit tarafından verildi.

Ortaokul kısmında 30, lise kısmında da 60 orta-ağır düzeyde zihinsel engelli, Otistik ve Daum Sendromlu öğrencinin eğitim gördüğü okulda öğrencilerin karne heyecanına tanık olan Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürü Latif Akgün ve Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Bilge Akan Küçük, öğrencilerin hediyelerini ve belgelerini verdi. Öğrenciler de elleri ile hazırladıkları çeşitli hediyeleri kendilerine karne veren protokol üyelerine vererek teşekkür etti.

Okul Müdürü Ali İhsan Şahin rehberliğinde sınıfları tek tek ziyaret eden ve fiziki mekanları inceleyen Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, kendilerini ağırlayan öğrenci ve idarecilere teşekkür ederek, “İdareci ve öğretmenlerimiz hakikaten güzel bir okul oluşturmuşlar. Çocuklarımız da oldukça mutlular. Öyle ki bu sene mezun olacak olan öğrencilerimiz buradan ayrılmak istemiyor. Başarılarla dolu olan okulumuzun bizlerden istekleri de var. Spor salonu, masa tenisi gibi çok değişik istekleri var. Bizler de kısa ve uzun vadelerde bu istekleri yerine getireceğiz. Çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Yarıyıl tatilinde iyice dinlenerek ikinci döneme hazır olmalarını diliyorum” dedi.

Öğrencilerle bol bol sohbet eden ve teke tek ilgilenen protokol üyeleri, bir öğrencinin tarih ezberi ile şakına döndüler. Tarihleri ezbere bilen ve haftanın hangi gününe denk geldiğini çok kısa bir sürede söyleyebilen öğrenci büyük takdir topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.