Güzgülü’nden Çiçekçi Açılışı

Güzgülü’nden Çiçekçi Açılışı

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü Yunusemre ilçesi Merkez Efendi Mahallesi’nde, Süleyman Germiş işletmeciliğinde hizmete giren çiçekçi dükkanının açılışını gerçekleşti...

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü Yunusemre ilçesi Merkez Efendi Mahallesi’nde, Süleyman Germiş işletmeciliğinde hizmete giren çiçekçi dükkanının açılışını gerçekleştirdi. Güzgülü, işyeri sahibi Süleyman Germiş’i tebrik ederek, bol kazançlar diledi.

Düzenlenen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Engin Kabadağ ve çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Güzgülü, işyeri sahibi Germiş’i kutlayarak hayırlı işler diledi. Güzgülü’nün ardından söz alan Kabadağ da, işyerinin Manisa’ya hayırlı olmasını dileyerek, bol kazançlar temenni etti. Konuşmaların ardından Güzgülü ve davetliler tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra ise davetliler iş yerini gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.