Halil Sezai, EXPO 2016 Ünlüler Ormanına Jakaranda Ağacı Dikti

Halil Sezai, EXPO 2016 Ünlüler Ormanına Jakaranda Ağacı Dikti

Şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına Jakaranda ağacı dikti.‘İsyan’ adlı şarkısıyla gençlerin gönlüne taht kuran ve ‘İncir Reçeli’ filmleriyle büyük beğeni...

Şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına Jakaranda ağacı dikti.

‘İsyan’ adlı şarkısıyla gençlerin gönlüne taht kuran ve ‘İncir Reçeli’ filmleriyle büyük beğeni kazanan Halil Sezai, Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya’ya destek veren ünlüler arasına katıldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın teklifini kabul eden şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, Aksu İlçesi’ndeki sergi alanına geldi.

Proje ve Yapım İşleri Direktörlüğü’nün hazırlığı sunumu izleyen ünlü şarkıcı, projeyi etkileyici ve şahane buldu. Araçla bin 121 dönümlük alana geçen Sezai, kendisi için hazırlanan jakaranda (jacaranda) ağacına künyesini takıp, kürekle toprak attı ve can suyu verdi.

Kendisini davet eden yönetime teşekkür eden Halil Sezai, “Kendi adıma bir ağaç olması ömrüm boyunca unutamayacağım bir hediye. Dolayısıyla çok mutluluk verici bir şey. Her sene ziyarete gelip ağacımı kontrol edeceğim. Genel anlamda bazı organizasyonlar dışında kendim de fidan alıp TEMA’ya hediye ettim ya da yardımda bulundum. Ben zaten bitkilerle ve ağaçlarla uğraşmayı çok severim. Kendi organik ürünlerimi üretmeye çalışan bir insanım ama bu başka daha özel bir jakaranda ağacı” dedi.

EXPO 2016 Antalya Projesi’nin Türkiye’ye muhteşem bir alan kazandırdığını söyleyen Sezai, ‘Sanat Sokağı’ bölümünü beğendiğini vurguladı, “Bende gelip o sokakta şarkı söylemek isterim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.