Halis Toprak’ın Malikanesi Tatil Köyü Olacak

Halis Toprak’ın Malikanesi Tatil Köyü Olacak

Kuşadası’nda bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışı yapılan Halis Toprak’ın malikanesinin tatil köyü yapılacağı bildirildi.

- Kuşadası’nda bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışı yapılan Halis Toprak’ın malikanesinin tatil köyü yapılacağı bildirildi.

Toprakbank'tan TMSF’ye devredildikten sonra ihaleyle satış gerçekleştirilen malikane bu yılın başında Kuşadası’nda Korumar Oteli’n sahibi olan Mar otelcilik şirketi tarafından satın alınmıştı. Kuşadası-Söke karayolunda Ömer Tatil Köyü’nün hemen bitişindeki denize sıfır 65 dönümlük alanda bulunan malikanenin girişinde güvenlik görevlileri bulunuyor.

22,7 MİLYON TL'YE KORUMAR OTELİ İŞLETEN ŞİRKET SATIN ALDI

TMSF tarafından el konulan ve 2009 yılında satışa çıkarılan malikane, 5 Haziran 2013'de 31 milyon 400 bin lira, 17 Eylül'de ise 25 milyon lira muhammen bedelle ihaleye çıkmasına rağmen alıcı bulamamıştı. Malikanenin yer aldığı arazi 2014 yılı Şubat ayında 22,7 milyon liraya satılmıştı. Malikaneye Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Korumar Oteli’ni de işleten Mar Otelcilik şirketinin sahibi İsmail Koru satın almıştı.

HALİS TOPRAK’IN MALİKANESİ TATİL KÖYÜ OLACAK

HALİS TOPRAK’IN MALİKANESİ TATİL KÖYÜ OLACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.