Halk Bankası Selendi Şubesi Açılıyor

Halk Bankası Selendi Şubesi Açılıyor

Selendi’de 2002 yılında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kapanan Halkbank Selendi Şubesi 13 yıl aradan sonra tekrar vatandaşın hizmetine açılıyor.Son yıllarda ilçede ihtiyaçları karşılama noktasında te...

Selendi’de 2002 yılında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kapanan Halkbank Selendi Şubesi 13 yıl aradan sonra tekrar vatandaşın hizmetine açılıyor.

Son yıllarda ilçede ihtiyaçları karşılama noktasında tek banka şubesinin yetersiz kalması nedeniyle ikinci banka şubesinin açılmasıyla ilgili yapılan çalışmalar meyvesini Ekim ayı içerisinde verecek. Yapılan görüşmeler neticesinde Bankanın Genel Müdürlüğünün Selendi’ye şube açma çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda eski banka şubesinin bulunduğu binada açılacak şubenin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Ekim ayı içerisinde açılması planlanan banka şubesi ilçe halkının da rahatlatmış olacak. 13 yıldır Kula ilçesine giden ilçe esnafı, banka şubesinin açılmasıyla birlikte banka işlemlerini Selendi şubesinden yapabilecek.

Banka şubesinin açılacağı binada yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemeler yapan Selendi Şube Müdürü Serdar Kesici, "Selendi şubesi ekim ayı içerisinde açılacak banka şubesinde 1 Müdür, 3 Memur, 1 Güvenlik görevlisi ile 1 tane de temizlik elemanı çalışacak" diyerek ilçeye hayırlı olsun dedi.

AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "13 yıldır beklediğimiz Banka şubemiz AK Parti Manisa Milletvekillerimiz ve İlçe teşkilatımızın girişimleri neticesinde kısa süre sonra açılacak. Banka şubesinin açılmasıyla birlikte esnafımızın sıkıntısı çözülecek" dedi.

İlçe Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun ise "Sevinçliyiz çünkü 13 yıldır beklediğimiz banka şubemiz açılıyor, ortaklarımız ve esnaflarımızın 1 günü artık boşa gitmeyecek, çünkü Kula ilçesine gitmekten kurtulacak. Yeni açılacak olan banka şubesinin yeniden kapanmaması için hepimiz destek olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.