Halk İstedi Özlem Çerçioğlu Yapmadı

Halk İstedi Özlem Çerçioğlu Yapmadı

Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Sazlı halkı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne sesini duyurmak için bu kez de pankart astı: “Sazlı İstedi Aydın BŞB. Başkanı Özlem Çerçioğlu Yapmadı.”

Söke'ye bağlı Sazlı mahallesinde vatandaşlar seslerini Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne duyurmak için elinden geleni yapıyor. Daha önce ASKİ’ye ait bir aracı rehin alarak dikkat çeken halk bu kez de pankart asarak mesaj vermeye çalıştı. Büyükşehir Belediyesi'nin sloganına atıfta bulunan Sazlı Halkı "Sazlı İstedi Aydın BŞB. Başkanı Özlem Çerçioğlu Yapmadı" yazılı pankartı karayolu üzerindeki üstgeçidin korkuluklarına astı. 
 

Vatandaşlar özellikle alt mahallede kanalizasyon, atık su sorunlarının devam ettiğini, Söke Belediyesi'nin hizmet getirmeye çalıştığını ancak Büyükşehir Belediyesi'nin buna mani olmaya kalkıştığına bizzat şahit olduklarını ifade ettiler.

Sadece hizmet istediklerini kaydeden Sazlı sakinleri, Büyükşehir yasasının ardından mahalle olduktan sonra özellikle Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden hiç hizmet alamadıklarını dile getiriyorlar. Adeta isyan eden vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyesi artık sesimiz duysun. Sazlı'da sıkıntılarımız büyük. Bu sıkıntılara çere bulunmasını istiyoruz. Biz sadece hizmet bekliyoruz" diyorlar...

Kaynak: Erol Özhavutçu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.