Haluk Alıcık, Uç Beylerini Onure Etti

Haluk Alıcık, Uç Beylerini Onure Etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Muhtarlar Günü dolayısıyla tüm mahalle muhtarları ile önce meclis salonunda dertleşti, ardından öğle yemeği yedi. Alıcık, demokrasinin ilk ayağı vefakar ve cefak...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Muhtarlar Günü dolayısıyla tüm mahalle muhtarları ile önce meclis salonunda dertleşti, ardından öğle yemeği yedi. Alıcık, demokrasinin ilk ayağı vefakar ve cefakar muhtarlarını yemek sonunda plaket ile onure etti.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık törenler ile kutlanan Muhtarlar Günü sonrasında tüm mahalle muhtarları ile Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda bir araya geldi. Demokrasinin ilk ayağı olan ve kendilerine her zaman uç beylerim diyerek hitap ettiği muhtarları ile Başkan Alıcık Meclis Salonundaki buluşmada dertleşti. Tüm muhtarlarının bir araya gelerek geçen yıl oluşturdukları ve tek çatı altında toplandıkları Muhtarlar Derneği hakkında ve Muhtarlarının mahalleleri ile ilgili sorunları hakkında bilgiler alan Haluk Alıcık, başarı ile sürdürdüğü hem muhtarlık hem de Muhtarlar Derneği Başkanlığından dolayı Zeki Açık ‘ı kutlayarak “Dernek ile ilgili henüz yapacaklarımız bitmedi. Mesela öncelikle yapacaklarımızdan biri geçmişte gerçekten çok iyi çalışmış, mahallelerine çok güzel hizmetlerin yapılmasını sağlamış ve halkın sevgi, saygısını kazanmış halen hayatta veya merhum olmuş muhtarlarımıza sahip çıkmalıyız. Önümüzdeki süreçte bu konuya önem verelim. Hayatta olanları bulduğumuz gibi merhumlarında mezarlarını tespit edelim. Onları unutmayalım ve adlarını sürdürelim. Diğer bir konuda ivedi bir şekilde derneğinize ait bir çelenginiz hemen yapılmasıdır. Bu konu ile kendim özel olarak ilgileneceğim. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü sizlerde Derneğinize ait çelenginizi Atamızın huzurunda sunabilirsiniz ” dedi.

-Sizler halkımızla bizim aramızda köprü vazifesini görüyorsunuz

Muhtarlara mahallelerine, sokaklarına ve derneklerine sahip çıkmaları konusunda vurgu yapan Başkan Alıcık, Sizler mahallerinize ne ölçüde sahip çıkarsanız biz de o kadar size sahip çıkarız. Ben belediye başkanı olarak elimden geldiğimce mesaimi makam koltuğunda geçirmektense tek tek mahalleri gezerek gerek yapılan hizmetlerin kontrolünü yaparak gerek eksikleri tesbit ederek geçiriyorum. Sizlerde gerekirse adım adım mahallelerinizde sokaklarınızda dolaşın. Olması gerekenleri tespit edin. Bizim göremediklerimizi bize iletin. Sizler halkımızla bizim aramızda köprü vazifesini görüyorsunuz. Biliyorsunuz ki Büyük Şehir yasası yürürlüğe girmesinden sonra pek çok sıkıntı yaşadık. Ama biz bu sıkıntılara rağmen her mahallede hizmet üretmeye devam ettik. Kısıtlı olan bütçemize rağmen yaptık bunu. Bundan sonra da aynı gayret ile işimize gücümüze bakacağız. Yılmadan pes etmeden bunu birlikte yapacağız” diye konuştu.

-Uç Beylerini Onure Etti

Meclis salonundaki sohbetin ardından Nazilli Belediyesi tarafından işletmeciliği yapılan Hangar Kafe restoran’a Uzun çarşıdan toplu halde yürüyerek giden Başkan Haluk Alıcık ile Uç beyleri burada öğle yemeği yedi. Yemek sırasında her masaya iştirak eden Başkan Alıcık muhtarları ile samimi sohbetlerini yaparak tüm uç beyleriyle ilgilendi. Yemek sonrası kendileri ile ortak bir amaca hizmet etmiş olmaktan gurur duyduğu muhtarlarına, davetine icap etmelerinden dolayı teşekkür eden Haluk Alıcık, 62 mahalle muhtarına tek tek plaket takdim ederek uç beylerini onure etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.