Hamit Altıntop Milli takımın başarısızlığının sebebini açıkladı

Hamit Altıntop Milli takımın başarısızlığının sebebini açıkladı

Eski Milli Futbolcu Hamit Altıntop, A Milli Takımı’ın İsveç Karşısında 1-0 yenilerek küme düşmesini yorumlayarak, " Bizden sonra o geçiş düzgün planla hazırlanmadığı için şu an bu durumdayız. Lucescu’...

Eski Milli Futbolcu Hamit Altıntop, A Milli Takımı’ın İsveç Karşısında 1-0 yenilerek küme düşmesini yorumlayarak, " Bizden sonra o geçiş düzgün planla hazırlanmadığı için şu an bu durumdayız. Lucescu’yu eleştirmekle kolaya kaçmış oluruz" dedi.

Türk futbolunun yetiştirdiği önemli isimlerden olan Eski milli futbolcu Hamit Altıntop, Bağcılar Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ’Spor Söyleşileri’ programına katıldı. Bağcılar Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen söyleşinin moderatörlüğünü spor spikeri Yasin Dallı yaptı. Eski Milli futbolcunun unutulmaz gollerinin izletildiği sunumla başlayan programda Altıntop, konuşmasına A Milli Futbol Takımının son maçında konuk ettiği İsveç’e 1-0 yenilerek C Ligi’ne düşmesini değerlendirdi.

“Biraz tecrübesiz bir takım”

Söyleşide Milli takımı eleştiren Eski milli futbolcu Hamit Altıntop, “Bizden sonra o geçiş düzgün planla hazırlanmadığı için şu an bu durumdayız. Takımı kötü bulmuyorum. Son zamanların bireysel olarak en yetenekli takımına sahibiz. Futbol takım oyunu. Beraber hareket etmek gerekir. Biraz tecrübesiz bir takım, bu süreci onlara vermemiz gerekiyor. İki veya üç yıl sonra takım daha farklı bir seviyede olacak, daha iyi sonuçlar alacağız. Sadece hocaya bağlı değil. Türk futbolunda takımlar maddi ve manevi sıkıntı içinde . Bu da ister istemez milli takıma yansıyor. Lucescu’yu eleştirmekle kolaya kaçmış oluruz" . Gelecek kariyeri ile ilgili de konuşan Hocalık kursları yapıyorum, belki teknik direktör olurum. Veya başka alanlarda futbola hizmet ederim ama şu anda teknik direktörlük arka sıralarda” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.