Harmandalı Bölgesi Muhtarları Toplandı

Harmandalı Bölgesi Muhtarları Toplandı

Harmandalı bölgesinde bulunan Harmandalı, Uğur Mumcu, Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin muhtarları Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile bir araya gelerek bulundukları bölgede daha iyi hizmet vermenin yollarını aradılar.

- Harmandalı bölgesinde bulunan Harmandalı, Uğur Mumcu, Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin muhtarları Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile bir araya gelerek bulundukları bölgede daha iyi hizmet vermenin yollarını aradılar.

Harmandalı bölgesinde görev yapan muhtarlar, mahallelerindeki sorunların daha kısa sürede çözüme kavuşturulabilmesi için Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile toplandılar. Harmandalı Mahalle Muhtarı Bekir Kılınç, Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık, Cumhuriyet mahalle Muhtarı Ufuk Ünlü ile İnönü Mahalle Muhtarı Kazım Sönmez sabah erken saatlerde belediyenin Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan şantiyesinde buluştular. Başkan Arslan, toplantı öncesi muhtarlara yeni şantiyeyi gezdirdi.

TEKNİK MÜDÜRLERLE BİRLİKTE DİNLEDİ

Hizmet açısından Çiğli’nin en fazla talep gelen ve sorun bildirilen mahallelerin muhtarlarını davet eden Başkan Arslan, muhtarları başkan yardımcıları ve teknik müdürlerle birlikte dinledi. Muhtarların spor salonu, istinat duvar, yol ve kaldırım gibi önemli isteklerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlarını veren Başkan Arslan, mahalle muhtarlarıyla sık sık buluşacaklarını söyledi.

“ÇİĞLİ HALKININ EMRİNDEYİZ”

Talep ve sorunların ancak diyalog içinde çözümlenebileceğinin altını çizen Başkan Hasan Arslan, muhtarların tüm isteklerini yakından takip ettiğini ve talepleri kısa sürede çözmeye çalışacaklarını söyledi. Başkan Arslan, “Başkan yardımcılarım ve müdürlerim ile Çiğli halkının emrindeyiz. Diyalog içinde olmak zorundayız. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Bizi boş bırakmayın, sürekli taleplerinizin peşinde olun. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmak” dedi.

HARMANDALI BÖLGESİ MUHTARLARI TOPLANDI

HARMANDALI BÖLGESİ MUHTARLARI TOPLANDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.