Hasan Eryılmaz’a Kula’da Coşkulu Karşılama

Hasan Eryılmaz’a Kula’da Coşkulu Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Kula Ülkü Ocakları, MHP İlçe Başkanlığı ve Kula Belediyesi ziyaretinde partililer tarafından coşkuyla karışlandı.Seçim ç...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Kula Ülkü Ocakları, MHP İlçe Başkanlığı ve Kula Belediyesi ziyaretinde partililer tarafından coşkuyla karışlandı.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önceki Kula’ya çıkarma yaptı. Kula Ülkü Ocakları’nı, MHP İlçe Başkanlığı ve Kula Belediyesi’ni ziyaret eden Eryılmaz coşkuyla karşılandı.

İlk ziyaretini Kula Ülkü Ocakları’na yapan Eryılmaz, gençlerle bir araya gelip sohbet ederek sorunlarını dinledi. Eryılmaz daha sonra Kula MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe teşkilat başkanı İbrahim Kilimci ve yönetimi tarafından karşılanan Eryılmaz’a partililer yoğun sevgi gösterisinde bulundu. İlçe teşkilat başkanı İbrahim Kilimci, Hasan Eryılmaz gibi isimlerin Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapmalarından gurur duyduklarını söyledi.

“MİLLİYETÇİ HAREKETİN NEFERLERİYİZ”

Partililere seslenen Eryılmaz, “Burada sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Kula’nın Manisa’nın en uzak ilçelerinden biri olduğu söylenir ama ben hiçbir zaman böyle görmedim. Çünkü Manisa’nın her bir ilçesi benim için gerek maddi gerekse de manevi aynı eşitliktedir. Bizler hepimiz Milliyetçi Hareket’in neferleriyiz. Çıktığımız bu yolda Allah’ın izniyle 17 ilçemizle Manisa’ya güzel hizmetler sunacağız” dedi.

“ERYILMAZ’IN HİZMETLERİ ORTADADIR”

Aday adayı Eryılmaz son olarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti. Kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Bizler her zaman hizmet edenlerin yanında olduk. Hasan Eryılmaz’ın da gerek belediyede aldığı görevler de gerekse sivil toplum kuruluşlarında aldığı görevlerde yaptığı hizmetler ortadadır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

“KULA BİZİ BİLİR VE TANIR”

Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür eden Eryılmaz ise şunları şöyle konuştu:

“Kula’nın elbette biz de yeri ayrıdır. Ama MHP’li bir belediye başkanımızın bu ilçemizi yönetmesi bizim için ayrı bir gururdur. Bu Kula’ya ilk ziyaretimiz değildir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile de daha önce sık sık ziyaret etmiştik. Kula bizi bilir ve tanır. Allah’ın izniyle çıktığımız bu yolda zafere ulaşırsak Kula ve diğer ilçelerimizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız.”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HASAN ERYILMAZ, KULA ÜLKÜ OCAKLARI, MHP İLÇE BAŞKANLIĞI VE KULA BELEDİYESİ ZİYARETİNDE PARTİLİLER TARAFINDAN COŞKUYLA KARIŞLANDI.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HASAN ERYILMAZ, KULA ÜLKÜ OCAKLARI, MHP İLÇE BAŞKANLIĞI VE KULA BELEDİYESİ ZİYARETİNDE PARTİLİLER TARAFINDAN COŞKUYLA KARIŞLANDI.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.