Hasanlar Ortaokulu’nda Gıda Kermesi

Hasanlar Ortaokulu’nda Gıda Kermesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Hasanlar Köyü Ortaokulunda okul idaresi ve Okul Aile Birliği işbirliği ile düzenlenen gıda kermesi büyük ilgi gördü.Okula gelir amacıyla düzenlenen gıda kermesinde öğrenci...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Hasanlar Köyü Ortaokulunda okul idaresi ve Okul Aile Birliği işbirliği ile düzenlenen gıda kermesi büyük ilgi gördü.

Okula gelir amacıyla düzenlenen gıda kermesinde öğrenci annelerinin okul bahçesine kurulan sacın üzerinde pişirdikleri yağlı gözleme ve yufka ile ev yapımı kek, pasta, börek, yaprak sarma ile çiğ köfte öğretmen ve öğrenciler tarafından kermes alanında satışa sunuldu. Kermes halk tarafından büyük ilgi görürken, öğrenci anneleri gelen gözleme taleplerini karşılamakta zorlandılar.

Hasanlar Köyü Ortaokulu Okulu Aile Birliği Başkanı Erkan Karadana, okul idaresi ile işbirliği yaparak düzenledikleri gıda kermesinden elde edecekleri gelirin okulun eksik olan araç ve gereçlerini temin etmek amacıyla kullanılacağını söyledi.

Karadana,” Gıda kermesinin düzenlenmesine ön ayak olan Okul Müdürümüz Ali Osman Kılıç’a, Müdür Yardımcımız Suat Şahin’e, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve büyük bir özveri örneği göstererek saatlerce bu sıcakta ateşin başında gözleme ve yufka pişiren öğrenci annelerimize çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Hasanlar Köyü Ortaokulu kermesini Kaymakam Fethi Savran, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, il genel meclisi üyesi Mustafa Şen ve Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var’da ziyaret etti. (MA-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.