Hastanedeki sorun minik Mete sayesinde çözüme kavuştu

Hastanedeki sorun minik Mete sayesinde çözüme kavuştu

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören 7 yaşındaki Mete Aycan, yan odadaki hasta yakınları tarafından emanet alınan kumanda geri dönmeyince dilekçe yazıp başhekimin sorunu çözmesini istedi.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ilkokul 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mete Aycan’ın yatığı odaya gelen bir hasta yakını, televizyon kumandasını bir süreliğine kullanıp geri getirmek üzere ödünç aldı. Mete, kumandanın geri getirilmemesi üzerine başhekimliğe kendi el yazısıyla şikayet dilekçesi yazdı. Minik Mete, hazırladığı dilekçeyi, her gün tüm hasta odalarını gezerek talep ve önerileri dinleyen Halkla İlişkiler Birimi personeline teslim etti. Dilekçe kendisine iletilen Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Ferdi Güneş, Mete’yi hasta yatağında ziyaret ederek sorunu çözdü.

Mete’ye geçmiş olsun dileklerini ileten ve gösterdiği sorumluluk nedeniyle tebrik eden Başhekim Ferdi Güneş, “Başhekimliğe dilekçe yazarak talebini ileten küçük Mete’yi ziyaret ettim. Odasındaki televizyon kumandasıyla ilgili şikayetini birlikte çözdük. Haklarını aramayı bilen ve sorumluluk bilinci yüksek bir nesil geleceğimizin teminatıdır” dedi.

aw699578_01-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.