Havuzlu Çarşıya estetik dokunuş

Havuzlu Çarşıya estetik dokunuş

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Manisa’nın en eski çarşılarından olan Havuzlu Çarşıda yapılan peyzaj düzenlemesiyle, Havuzlu Çarşı rengarenk oldu. Şehzadeler Beled...

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Manisa’nın en eski çarşılarından olan Havuzlu Çarşıda yapılan peyzaj düzenlemesiyle, Havuzlu Çarşı rengarenk oldu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Havuzlu Çarşıda yapılan çalışmada kış mevsimine uygun bitki dikimi yapıldığını ifade etti.

Şehzadelerin 65 mahallesinde yoğun bir çalışma yürüten Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Manisa’nın en eski çarşılarından biri olan Havuzlu Çarşıda düzenleme çalışması başlattı. Havuzlu Çarşıya ismini veren havuzun etrafındaki yeşil alanda peyzaj çalışması yapan ekipler, kış mevsimine uygun çiçeklerin dikimini gerçekleştirdi. Şehzadeler ilçesinin dört bir yanında bu tür çalışmaları süratle sürdürdüklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediyemize bağlı ekiplerimiz ilçemizin 65 mahallesindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu bağlamda ekiplerimiz Manisamızın en eski ve en uğrak çarşılarından biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde hummalı bir çalışma başlattılar. Yapılan çalışma ile çarşıya ismini veren havuzun etrafında peyzaj çalışması başlatan ekiplerimiz kış mevsimine uygun çiçek ve bitkilerin dikimini yaparak daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.