Haydi Konak Belediyesi Kurslarına!

Haydi Konak Belediyesi Kurslarına!

Konak Belediyesi bünyesinde hizmet veren kültür ve sanat merkezlerinde güz dönemi kurs kayıtları başladı. Konak İlçe Halk Eğitim Merkezi’nden gelen uzman eğitmenler tarafından verilecek kişisel gelişim ve hobi kurslarına kayıtlar 30 Eylül’e kadar devam ed

- Konak Belediyesi bünyesinde hizmet veren kültür ve sanat merkezlerinde güz dönemi kurs kayıtları başladı. Konak İlçe Halk Eğitim Merkezi’nden gelen uzman eğitmenler tarafından verilecek kişisel gelişim ve hobi kurslarına kayıtlar 30 Eylül’e kadar devam edecek. Çocuk ve yetişkinlere yönelik olmak üzere 28 ayrı branşta düzenlenen kurslara katılanlardan ücret alınmayacak.

7’den 70’e her yaştan vatandaşın başvurabildiği sanatsal kursların yanı sıra bitiminde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaların verileceği kurslar Konak Belediyesi’nin Prof. Dr. Türkan Saylan, Dr. Selahattin Akçiçek ve Güzelyalı Kültür Merkezleri ile Mask ve Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi'nde düzenlenecek. Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde; dans, gitar, resim, fotoğrafçılık, piyano, keman, çocuk korosu, bağlama, sinemacı çocuk atölyesi, ritim kursu ile Türk Halk Müziği korosu kursları verilecek. Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde ise; resim, ritim, gitar, satranç ve tiyatro kursları düzenlenecek. Güzelyalı Kültür Merkezi’nde de; seramik, dans, tiyatro, resim, fotoğrafçılık, bağlama, satranç, Türk Sanat Müziği koro, Türk Halk Müziği koro, piyano, keman, gitar, bale ve çocuk korosu kursları verilecek. İsteyenler Kültür ve Sanat Merkezleri’nin yanı sıra Konak Belediyesi’ne ait Mask Müzesi’nde mask yapını, Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi’nde ise Karagöz tasviri kurslarına katılabilecek.

ÖZEL ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Kişisel gelişim ve hobi kurslarında engelli vatandaşları da düşünen Konak Belediyesi, bu yıl ilk kez sadece zihinsel engelli çocukların katılabileceği heykel ve seramik kursu da açacak. İzmir'de ilk kez bir belediye tarafından düzenlenen ve zihinsel engelli çocukların kendilerini geliştirmeleri ve sosyal hayatın içinde daha fazla yer alabilmeleri için fırsat sunan kurs, Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlayacak.

KATILIM ÜCRETSİZ

Şimdiden kontenjanların dolmaya başladığı kurslara katılmak isteyenlerin bir adet nüfus cüzdanı fotokopisiyle Konak Belediyesi'ne bağlı kültür ve sanat merkezlerine başvurmaları yeterli. Tamamı ücretsiz olan kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0232 422 52 36, 0232 224 24 30 ve 0232 262 45 90 numaralı telefonlardan kültür merkezilerine ulaşabilir veya http://www.konak.bel.tr/ adresinden konuyla ilgili sayfayı ziyaret edebilecekler.

HAYDİ KONAK BELEDİYESİ KURSLARINA!

HAYDİ KONAK BELEDİYESİ KURSLARINA!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.