Hayvanları Koruma Derneği Vali Bektaş’ı Ziyaret Etti

Hayvanları Koruma Derneği Vali Bektaş’ı Ziyaret Etti

Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Manisa Şube Başkanı Reyhan Elbirliler ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Vali Bektaş’a dernek çalışmalarını ak...

Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Manisa Şube Başkanı Reyhan Elbirliler ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Bektaş’a dernek çalışmalarını aktaran Başkan Elbirliler, Manisa il ve ilçelerindeki mevcut durumlar hakkında bilgiler vererek hayvan haklarında yaşanılan sorunların çözümünde yardımcı olunmasını istedi.

23 Temmuz’da İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve HAKDEM’in katılımlarıyla basın açıklaması yapılarak ‘sokak hayvanlarına sahip çıkalım’ temalı el broşürleri dağıtım etkinliği düzenlendiğini, ayrıca şehrin muhtelif noktasına afiş asılarak, vatandaşların hayvan sevgisi ve hayvanlara sahip çıkma konusunda duyarlılığını ve farkındalığının artırılmaya çalışıldığını söyledi. Elbirliler, hayvanlarına sahip çıkalım temalı el broşürleri dağıtımı etkinliği düzenlenmiş; ayrıca şehrin 28 muhtelif noktasına afiş asılarak, halkımızın hayvan sevgisi ve hayvanlara sahip çıkma konusunda duyarlılığı ve farkındalığı sağlanmaya çalışılmıştır. Etkinliğimize katılan Sayın İl Emniyet Müdürümüze, HAKDEM’e Basınımızın değerli insanlarına, mesai arkadaşlarımıza ve Manisa halkına teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz. Türkiye’de ilk olan bu çalışma için ilgililere teşekkür ederek sokak hayvanlarının birer canlı olarak insanların ilgi ve korunmasına ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Vali Bektaş da yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek sokak hayvanlarına sahip çıkmalarından dolayı Başkan Reyhan Elbirliler ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Hayvan haklarının korunması konusunda mevzuat gereği belediyelere büyük görev düştüğünü hatırlatan Vali Bektaş, diğer ilgili kurumların ve vatandaşların da hayvanların korunması konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.