HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş:

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş:

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Sayın Bülent Arınç’ın şahsına proje demedim, demem de. Kendisi de hakiki siyasetçidir. Uzlaşmayız belki bir konuda ama kendisi hakiki siyasetçidir. Ama sıkış...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Sayın Bülent Arınç’ın şahsına proje demedim, demem de. Kendisi de hakiki siyasetçidir. Uzlaşmayız belki bir konuda ama kendisi hakiki siyasetçidir. Ama sıkıştığı zamanlarda çamur at izi kalsın politikasına düşmemesi gerekir" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, partisinin TBMM’deki grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Demirtaş, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın ’Demirtaş bir seçim projesi’ şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine, şunları dedi:

"Bu tür komplovari şeylerle kafa karıştırmanın anlamı yok. Sayın Bülent Arınç’ın şahsına proje demedim, demem de. Kendisi de hakiki siyasetçidir. Uzlaşmayız belki bir konuda ama kendisi hakiki siyasetçidir. Ama sıkıştığı zamanlarda çamur at izi kalsın politikasına düşmemesi gerekir."

Demirtaş, Başbakan Yardımcısı Arınç’ın 10 maddenin yüzde 60’ının değiştiğine yönelik açıklaması ile ilgili ise "10 maddenin hiçbirinde değişiklik yok. Maddeler üzerinde ufak tefek değişiklikler yapılmış olabilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.