Hekimoğlu İstanbul Turunda

Hekimoğlu İstanbul Turunda

Trabzonspor Kulübü’ün gerçekleşecek olan kongresinde başkan adayı olacağını açıklayan Celil Hekimoğlu, İstanbul temaslarını sürdürüyor.

Trabzonspor Kulübü’ün gerçekleşecek olan kongresinde başkan adayı olacağını açıklayan Celil Hekimoğlu, İstanbul temaslarını sürdürüyor.

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Karadeniz Konfederasyonu Başkanı Tahsin Usta’yı ziyaret etti. Trabzonspor’un geleceğine yönelik çözüm stratejilerinin masaya yatırıldığı görüşmede Hekimoğlu, sorunların bilincinde ve çözüm önerileriyle donanımlı bir ekiple yola çıkacaklarını vurguladı. Celil Hekimoğlu, "Biz geçmişe takılı ve kavgacı söylemlerle yola çıkmak istemiyoruz. Zira şu anda kulübümüzün her zamankinden daha çok uzlaşma ihtiyacının olduğu bir dönemden geçmekteyiz. Bu camianın içerisindeki her ferde ulaşıp, asgari müştereklerde birleşebilme adına ortak bir felsefe geliştirmek zorundayız. Aslında Trabzonspor’u Trabzonspor yapan değerler mevcuttur, şu anda yaşadığımız, sadece bu değerlerden uzaklaşma görüntüsüdür. İşte biz göreve geldiğimiz taktirde eskilerimize ve büyüklerimize tekrar kendilerinin hayat verdiği bu düşünceleri hatırlatacağız, gençlerimize ise bunları anlatacağız" dedi.

Tahsin Usta da kulübün içinde bulunduğu durumdan büyük endişe duyduklarını kaydederek, bir an önce gereken adımların atılması gerektiğinin altını çizdi.

Hekimoğlu’nun hafta sonun kadar İstanbul’da kalarak çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.