“Her evden bir oy HDP’ye” çağrısı yapanlar! Vicdanınız rahat mı?

Kamran İnan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapmış diplomat ve siyaset adamıydı. Onun şu sözünü hiç unutmuyorum:

“Kahramanı kadar haini de bol bir ülkedeyiz. Dünya üzerinde bizim topraklarımız kadar çok hain üreten başka bir toprak yoktur.”

Kamran İnan bu sözü söylediği 1998 yılının üzerinden tam 23 yıl geçti. Aradan geçen zaman Kamran İnan’ı haklı çıkardı.

Bu vatana, bu millete bu kadar düşmanlık eden kişilerin bir araya geldiği bir parti daha Türkiye tarihinde yok…

HDP, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çatısı altındaki HDP yaptı yine yapacağını! Türk halkı dışında herkesle kol kola olan ülke insanına düşman!

ABD Başkanı Joe Biden’ın seçim vaatlerinden biri sözde “Ermeni Soykırımı”nı tanıma sözüydü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Biz arşivleri sonuna kadar açtık ey Ermeniler varsa siz de açın” çağrısına rağmen; Biden, Ermeni lobisinin etkisiyle “1915 olayları soykırımdır” dedi.

Biden’in bu skandal sözünden önce HDP yine rahat durmadı. HDP Merkez Yönetim Yürütme Kurulu'nun 1915 olaylarına ilişkin “Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin” başlığıyla açıklama yaptı.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş açıklama yaparak; “24 Nisan Sözde Ermeni Soykırımı yalanını savunmakta beis görmeyen HDP, yine milletine düşman ve yine devletine ihanet içerisinde bir tavır sergilemiştir. Şaşırdık mı: Elbette hayır! Millet ittifakı şaşırdı mı peki HDP’nin bu tepkisine?” sözleriyle HDP’yi eleştirdi.

Savaş’ın eleştirisinde ana teması HDP’nin “milletine düşman” olduğu ve “devletine ihanet” ettiği üzerineydi. “Şaşırdık mı: Elbette hayır! Millet ittifakı şaşırdı mı peki HDP’nin bu tepkisine?” diyerek CHP ve İYİ Parti’ye yönelik de bir eleştiri getirdii ama "HDP'nin tavrına şaşırdınız mı?" sorusuna muhataplarından cevap gelmedi.

Emperyalizm hadsiz uşağı HDP’nin artık bu ülke insanının sabır taşını çoktan aştığını hepimiz biliyor ve görüyoruz. HDP artık bir siyasi parti değil, düşman bir terör örgütüdür.

Gazi Meclis’teki bir partinin “Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin” çağrısı kanıma dokundu… Türk milletine hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı. Ermeni soykırımı iftirasını atan Türkiye’de yaşama hakkını kaybetmeli, sınır dışı edilmelidir.  

PKK terörüne binlerce şehit vermiş bu ülkenin vatandaşlarının artık bu zulme tahammülü yok…

Terör örgütünün Meclis’teki uzantısı HDP’yi kapatın gitsin!

Bu noktada öğrenmek isterim:

“Her evden bir oy HDP’ye” çağrısı yapanlar!

Vicdanınız rahat mı?

Eyyy bu çağrıya kulak verip oy verenler!

Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum