Hisarcık’ta AK Parti’li Adaylar Tanıtıldı

Hisarcık’ta AK Parti’li Adaylar Tanıtıldı

AK Parti Kütahya milletvekili adayları, Hisarcık ilçesinde aday tanıtım programına katıldı.Adaylar Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, ilçeye gelişte önce parti teşkilatını ziyaret e...

AK Parti Kütahya milletvekili adayları, Hisarcık ilçesinde aday tanıtım programına katıldı.

Adaylar Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, ilçeye gelişte önce parti teşkilatını ziyaret ettiler.

Adaylar, daha sonra yaya olarak Belediye Düğün Salonuna geçerek aday tanıtım programına katıldılar.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ”Katılımlarından dolayı İl Başkanıma ve birbirinden değerli milletvekili adaylarına çok teşekkür ediyorum. AK Partinin ilçemize katkıları çok büyüktür. Başta Hasanlar Barajı, Güldüren Göledi, etüdü yapılan Beyköy, Kutluhallar göledi, Belediyemizle alakalı ilçemizde içme suyu, kanalizasyon, arıtma çalışmaları, Esire termal Turizm Merkezine yapılan yatırımlar, “Kanal Hisarcık” Projesi ve sentetik çim saha projeleri yatırım programına alınmıştır. Bunlar devasa yatırımlardır. AK Parti tarih yazmaya devam edecektir. ” dedi.

Aday tanıtım programında konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, partililere seslenerek, hiç durmadan gece gündüz demeden, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan çalışmaları gerektiğini söyledi. Seçimlerde sandıklarda ortaya konan bir takım oyunlarla ve hilelerle AK Partinin oylarının yüzde 5 oranında düştüğüne dikkat çekerek, ”Yüzde 5 Kütahya gibi bir yerde bizim bir milletvekili kaybetmemize neden olacak çok büyük bir oran. Bu nedenle tüm ilçelerimizde sandığa sahip çıkma toplantıları yaptık. Sandık sahip çıkılacak bir şey midir? Devletimizin memurları gelip, burada bizim oturduğumuz gibi oturur sonra sayar. Burada bulunan sandık görevlileri ve bayan arkadaşların gözlerine bakıyorum ve şunu görüyorum, bize ait, bizden olan ve Allah’tan korkan sandıktan hiçbir şey çalmaz. Ancak karşımızda Recep Tayip Erdoğan ve dava arkadaşlarının karşısında durmaktan başka çareleri olmayan ve başkan hiçbir şekilde birbiriyle irtibat etme şansı olmayan şer cephesi var. Tek dertleri bu kutlu davanın ortadan kalkması, isterse bu ülke 30 sene öncesine gitsin. Kim bunlar? Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, bunları yandaşları, dış güçler, emperyalistler. Bunları bir araya getiren kim? Paralel Yapılanmanın ta kendisidir. Peki, bunlar Allah’tan korkmuyor mu? Hocalarına sorarlar, “Çalın bunu mubahtır” derse çalarlar. Buna engel olun. Sandığın namusu da emaneti de sizindir. Bunların kanalları var. Çıkmış zevatın biri ismi Yaşar Okuyan, “Biz sandığa sahip çıkacağız. AK Partililer sandıkta oylarımızı çalacak.” diyor. Bir de Cihan Haber Ajansı gibi Amerika’nın mı? Nerenin uşağı olduğu belli olmayan bir haber ajansını da kurmuşlar, algı operasyonu ile bizim oylarımızı aşağıda gösterip, kendi oylarını yukarı da göstererek halkı galeyana getirmeye çalışıyorlar. Allah’ın izniyle büyük halkımızın teveccühüyle bütün oyunları geçmişte bozduğumuz gibi yine bozacağız inşallah. ”. diye konuştu.

Daha sonra AK Parti Kütahya milletvekili adayları, Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan’ın özgeçmişleri okunarak salondakilere tanıtıldı.

Aday tanıtım programı sonunda milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası ile birlikte Kaymakam Fethi Savran’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. (MA-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.