Hitit Seramik, Tse Çift Yıldız Belgesini Almaya Hak Kazandı

Hitit Seramik, Tse Çift Yıldız Belgesini Almaya Hak Kazandı

Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk firmalarından olan Hitit Seramik, yüksek standartlarda üretim ve kaliteli ürün sunumunu belgeleyen TSE çift yıldız belgesini almaya hak kazandı.Hitit Seramik yetki...

Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk firmalarından olan Hitit Seramik, yüksek standartlarda üretim ve kaliteli ürün sunumunu belgeleyen TSE çift yıldız belgesini almaya hak kazandı.

Hitit Seramik yetkilileri, kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle elde ettikleri çift yıldız belgesini düzenlenen törenle Türk Standartları Enstitüsü yetkililerinden aldı. Törene Uşak protokolünden de isimler katılım gösterdi.

Uşak’ta çeyrek asırdır seramik sektöründe hizmet veren Hitit Seramik, Türk Standartları Enstitüsü’nün kriterlerinin daha da üzerinde bir performansla kalite derecesini zirveye taşıdı. Firmanın Genel Müdürü Ayhan Doğan törende yaptığı konuşmada, 1989 yılında Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk fabrikası olduklarını ve 1991 yılı başlarında da ilk üretimlerini yaptıklarını belirtti. Ayhan Doğan, teknolojik gelişmelerle birlikte kapasitelerinin arttığını ifade ederek 90’lı yıllardan itibaren gün geçtikçe teknolojik gelişmeleri de takip ederek günümüzde 20 milyon metrekarelik kapasiteye sahip olduklarını fiili üretim içinse 10 milyon metrekarelik bir kapasiteye sahip olduklarını belirtti. 2007 yılında granit olarak bilinen teknik porselen imalatı için yatırım yaptıklarını da değinen Ayhan Doğan üretimini yaptıkları bu mamullerdeki yüksek kalite nedeniyle Türk Standartları Enstitüsü tarafından sektördeki en yüksek standartları ifade eden çift yıldızı almaya hak kazandıklarını söyledi.

Doğan, aldıkları çift yıldızla EgeBölgesi’nde sektörün en kaliteli hizmetini üreterek çift yıldızı alan ilk firma olduklarını, bugüne kadar kaliteden ödün vermeden bu sektörde hizmet ettiklerini ve neticesinde de kalitelerinin bir kez daha tescillenmiş olduğunu belirtti. Doğan; “500 bin metrekarelik bir alanda ve çoğunluğu Uşaklı vatandaşlardan oluşan istihdamıyla kaliteli hizmet veriyoruz. Karo, fayans, seramik, iç ve dış mekan malzemeleri, havuz ve bahçe ürünleri üretiyoruz. Çevreye duyarlı bir firma olarak işletmelerde çıkan kalite dışı ürünlerde ve fire ürünleri doğaya atmadan Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kurduğumuz geri dönüşüm fabrikasında yeniden işlenerek geri dönüştürüyoruz.” Dedi.

UŞAK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NİN İLK FİRMALARINDAN OLAN HİTİT SERAMİK, YÜKSEK STANDARTLARDA ÜRETİM VE KALİTELİ ÜRÜN SUNUMUNU BELGELEYEN TSE ÇİFT YILDIZ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDI.

UŞAK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NİN İLK FİRMALARINDAN OLAN HİTİT SERAMİK, YÜKSEK STANDARTLARDA ÜRETİM VE KALİTELİ ÜRÜN SUNUMUNU BELGELEYEN TSE ÇİFT YILDIZ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDI.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.