Horon Parkta “Sağlıklı Yaşam Alanı Parkuru” Yapımına Başlandı

Horon Parkta “Sağlıklı Yaşam Alanı Parkuru” Yapımına Başlandı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bölgenin önemli mesire yerlerinden olan Horan Parkında sağlıklı yaşam alanı parkuru yapımına başlandığı kaydedildi.Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kull...

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bölgenin önemli mesire yerlerinden olan Horan Parkında sağlıklı yaşam alanı parkuru yapımına başlandığı kaydedildi.

Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap, Horan Parkta sağlıklı yaşamı ve sporu tercih edenlere, mükemmel bir mesire ortamında hazırlanan yürüyüş yollarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Horan Parkın yapılan son bölümleri ile bölgenin parlayan yıldızı olacağını ifade eden Kullap şunları söyledi:

“Parkımızda oluşturduğumuz yeni mekanlar ve tesisler Horan parkımızın bölgede parmakla gösterilecek bir park haline getirmekte. İnsanlarımızın aileleriyle birlikte yürüyüş yapabilecekleri yeni bir projemizi de hayata geçiriyoruz. Yürüyüş yollarımızda zemini kauçukla kapladık. Halkımızı spora teşvik etmek ve sağlıklı yaşam ortamları hazırlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu proje hayata geçirildiğinde herkesin takdir ettiği bir ortam ortaya çıkacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.