Hünerli Ellerin Zarafet Sergisi

Hünerli Ellerin Zarafet Sergisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren sanat ve mesleki eğitim kurslarında eğitim gören kursiyerler, dönem sonu sergisi açarak hünerlerini sergiledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk...

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren sanat ve mesleki eğitim kurslarında eğitim gören kursiyerler, dönem sonu sergisi açarak hünerlerini sergiledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde 2015 yılı yaz döneminde mesleki ve sanat eğitimi alan 120 kursiyer, Kültür Merkezi Meclis Fuaye’de düzenledikleri dönem sonu sergisi ile hünerlerini sergiledi. Serginin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ergün Aksoy, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi üyeleri, kursiyerler ve Manisalılar katıldı. Serginin açılışında konuşma gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, kadınların el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünleri satabilecekleri 5 noktanın oluşturulduğunu müjdeledi. Kadınların ürünleriyle ekonomiye destek sağlayacağını belirten Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün destekleriyle bu kursların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

"GURUR GÜNÜMÜZ"

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, sanat ve meslek dallarında eğitim alan kursiyerlerin heyecanını paylaştıklarını söyledi. Eserlerin her birinin birbirinden değerli olduğunu belirten Karataş, “Atatürk Gençlik Merkezi’nde verdiğimiz kurslarla kadınlarımızın uzmanlaşacağı ahşap boyama, tel kırma, resim, çini, boyama ve giyim kursları veriyoruz. O kurslar neticesinde bu eserler ortaya çıkıyor. Kursiyerlerimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu. MASMEK dönem sonu sergisinin kapılarının 7-9 Ekim tarihleri arasında Kültür Merkezi Meclis Fuaye’de açık olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.