İba’dan Başkan Ergün’e Teşekkür Ziyareti

İba’dan Başkan Ergün’e Teşekkür Ziyareti

Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Kenan İba Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve Vakıfla...

Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Kenan İba Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve Vakıflar Manisa Hukuk Sorumlusu Avukat Adem Gazozcu da hazır bulundu. İba, Büyükşehir Belediyesi’nin hazirelerde başlattığı yenileme çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek,”Büyükşehir Belediyesi’nin camilerin arsalarında yer alan ve kültür tarihi açısından önemli olan hazirelerde başlattığı yenile çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ulu Camii ve Medresesi’nin restorasyonu yapılarak gelecek nesillere aslına uygun aktarılacak olması da bizleri mutlu ediyor” ifadelerinde bulundu.

TARİH GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Kent tarihini ön plana çıkarabilmek adına bu tür projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ergün ise,“Nişancıpaşa, İvaz Paşa ve Hüsrev Ağa Camilerinde başlattığımız çalışmalarla birlikte bakımsızlıktan adeta yok olan hazireler gün yüzüne çıkıyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışmayla Manisa’nın geçmiş tarihinde yaşamış ecdadı yeni nesle tanıtmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra Manisa’nın simgelerinden olan Ulu Camii ve Medresesi’nin aslına uygun restore ederek kent tarihini ön plana çıkaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.