İçmeler’de Tekne Turlarına Yoğun İlgi

İçmeler’de Tekne Turlarına Yoğun İlgi

Güney Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris’in, 6 kilometrelik mavi bayraklı plajları ile ünlü İçmeler mahallesinde , günübirlik tekne turları yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.İçmeler’de...

Güney Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris’in, 6 kilometrelik mavi bayraklı plajları ile ünlü İçmeler mahallesinde , günübirlik tekne turları yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

İçmeler’de uzun yıllardır “Panorama Princess” isimli gezi teknesi ile günübirlik mavi tur düzenleyen turizmci Barış Öztürk, İçmeler’in güzelliklerini anlattı.

Öztürk açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Tekne turları Marmaris ve İçmelerin en popüler turlarından bir tanesidir. Tatile gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz tarafından en çok tercih edilen tur olmaktadır. Gün boyunca vereceğimiz o muhteşem bakir koylarda yüzme molalarında dilediğinizce yüzebilir,gün boyu güneşlenebilir ve size sağladığımız imkanlardan faydalanabilirsiniz. Tekne turlarımız Marmaris koylarının ve doğal güzelliklerini görmek için şahane bir fırsattır. Turlarımız sabah 10:00 dan akşam üstü saat 17:00 arasında sürmektedir. Kıyılardaki muhteşem doğa ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Tur programımız sizleri otelinizden alarak başlar ve transferiniz gerçekleşir. Teknemiz marinadan demir alarak mavi yolculuğumuz başlar. Sırasıyla Yeşil deniz, Turunc, Amos Akvaryum koyu,Kumlubük,Bakla bükü koyu,Mağara,Kadırga koyu ve Çiftlik ile Gebekilise Koyları başta olmak üzere farklı koylarda fotoğraf çekebilir ve yüzebilir siniz. Yüzme molalarımız 30 dakika 45 dakika ve 1,30 saat olarak değişmektedir. Öğle yemeklerimiz Tur paketine dahildir. Menülerimiz tavuk ızgara köfte makarna mevsimlik salata ve karpuzdur. Şehir hayatından bunalmış ve sıkılmış iseniz size tavsiyem tekne turu dur. Ailenizle veya sevgilinizle gün boyunca eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Marmaris e gelip de günübirlik tekne turlarına katılmadan ayrılmamanızı tavsiye ederim”

Öte yandan Yapımcılığını Medya doktoru Firması adına Savaş Uğurlu’nun üstlendiği ve konservatuvar mezunu Elif Tayhan ve Kerem Baydar tarafından sunuculuğu üstlenilen, koordinatörlüğü Ferhat Çetin tarafından gerçekleşen “Ne Güzel Yerler” program yapımcıları İçmeler’e gelerek beldenin eşsiz güzelliklerini çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum