İef’de Yamanlar Koleji’ne Yoğun İlgi

İef’de Yamanlar Koleji’ne Yoğun İlgi

84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gören Yamanlar Eğitim Kurumları standını İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ziyaret etti.Ülkemize Uluslararası Bilim Olimp...

84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gören Yamanlar Eğitim Kurumları standını İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ziyaret etti.

Ülkemize Uluslararası Bilim Olimpiyatlarda 147 madalya kazandıran Özel Yamanlar Koleji, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)’nda stant açtı. Kültürpark’a akın eden İzmirliler, ilk günden okulun tanıtım çalışmalarına yoğun ilgi gösterdi.

Ana teması "Eğitim" olan fuarın 2. gününde Yamanlar Koleji standını İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ziyaret etti. Öğrencilerin sergilediği müzik ve sanat gösterilerini ilgi ile izleyen Aziz Kocaoğlu, “Yamanlar Koleji başarıları ile İzmir’imizin gurur kaynağıdır” dedi. Öğrenciler ise Başkan Kocaoğlu’na kara kalem portresini hediye etti.

Okul yönetimi, fuarın ilk gününden itibaren İzmirlilerin okul standına gösterdiği yoğun ilgiden mutlu olduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.