İhlas Koleji Öğrencileri Bilimsel Hünerlerini Gösterdi

İhlas Koleji Öğrencileri Bilimsel Hünerlerini Gösterdi

Öğrencilerin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini arttırmak için Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu’nda Bilim ve Teknoloji sergisi açıldı.8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası etkinliği kapsamında düz...

Öğrencilerin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini arttırmak için Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu’nda Bilim ve Teknoloji sergisi açıldı.

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen sergide öğrenciler fen bilimleri derslerinde öğrendikleri bilgileri hayata geçirdiler. Sergide ayrıca birbirinden ilginç deneyler yapılırken, hazırlanan projeler de sergilendi.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, yapılan sergide bilimin öğrenciler için ne kadar gerekli olduğunu vurgulamayı hedeflediklerini söyledi. “Öğrencilerimizin bilimin derinliklerini keşfetme duygusunu hissetmesini istiyoruz. Böylece kendilerini en iyi şekilde yetiştirmek için kendi fikirlerini üretecekler.” diyen Yeltekin, ülkemizin dünya çapında bilim insanları yetiştirmesi için bu tip etkinliklerin okullarda daha sık yapılması gerektiğini vurguladı. Yeltekin son olarak serginin yapılmasında emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.