İhlas Vakfı mezun olacak öğrencilere veda yemeği verdi

İhlas Vakfı mezun olacak öğrencilere veda yemeği verdi

İhlas Vakfı tarafından, İhlas Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan ve üniversiteden mezun olacak 57 öğrenciye veda yemeği verildi.Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhla...

İhlas Vakfı tarafından, İhlas Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan ve üniversiteden mezun olacak 57 öğrenciye veda yemeği verildi.

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlas Vakfı, Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu’nun 2016-2017 öğrenim yılında mezun olacak öğrencilerine veda yemeği verdi. İhlas Vakfı Genel Merkezi’nde gerçekleşen mezunlar yemeğine; İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay, İhlas Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Osman Gül, yurt idarecileri ve eğitimcileri ile bu dönem sonunda mezun olacak öğrenciler katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Okyay, dönem sonunda mezun olacak öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, “Çalışacağız, çalışmazsak olmaz. İhtiyacımız olan yiyecek, içecek, giyecek, barınma gibi şeyleri çalışarak kazancımız ile temin edeceğiz. Buna dinimizde nafaka deniliyor. Bir insanın bekar ise kendisi için, evlenmişse hanımı ve çocukları için, bir de muhtaç olan anne babası için bu ihtiyaçlarını karşılamak, bizim dinimize göre üzerimize farzdır. Büyüklerimiz diyor ki; çalışıp kazananlar aslanlar gibidirler. Aslanlar avını yer geriye kalan çakallar, sırtlanlar, akbabalar ise aslanın artığı ile idare eder. Aslan gibi olmak, aslan gibi yaşamak lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.