İki başkan Avusturya’da düzenlenen Jeopark koordinasyon toplantısına katıldı

İki başkan Avusturya’da düzenlenen Jeopark koordinasyon toplantısına katıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Avusturya’nın Karavanke şehrinde düzenlenen 41. Avrupa UNESCO Jeoparklar Koordinasyon Komitesi toplantısına katıldı.Manisa B...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Avusturya’nın Karavanke şehrinde düzenlenen 41. Avrupa UNESCO Jeoparklar Koordinasyon Komitesi toplantısına katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Türkiye’nin ilk ve tek Jeopark Belediyeler Birliği’ni temsilen Avusturya’da düzenlenen ’Sürdürülebilir Turizm ve Bölgesel Kimlik’ konulu toplantıda Türkiye’yi ve Jeopark Belediyeler Birliği’ni temsil ettiklerini belirten Başkan Kayda, “Ülkemizi ve Salihli’yi uluslararası düzeyde yapılan toplantıda en iyi şekilde temsil ederek hem Türkiye’yi hem de Jeopark Belediyeler Birliği sınırları içerisinde kalan Manisa, Kula ve Salihli’yi en üst düzeyde tanıtıp uluslararası turizm pazarına açılmasını hedefliyoruz ” dedi.

41. Avrupa UNESCO Jeoparklar Koordinasyon Komitesi toplantısına, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un yanı sıra Jeopark Belediyeler Birliği Koordinatörü Prof. Dr. Tuncer Demir ve Jeopark Belediyeler Birliği Mühendisi Yiğt Karakuzu katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.