İki Gündür CHP Binasını İşgal Ediyorlar

İki Gündür CHP Binasını İşgal Ediyorlar

İzmir’in Urla ilçesinde, Kıyı kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan 74 ev için dün öğle saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nı basan ev sahipleri direnişlerinin iki...

İzmir’in Urla ilçesinde, Kıyı kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan 74 ev için dün öğle saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nı basan ev sahipleri direnişlerinin ikinci gününe girdi.

Balıklıova sakinleri evleri için çıkan yıkım kararını durdurmak için dün öğle saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nı basmıştı. Balıklıovalılar bugünde direnişe devam ederek bir sonuç çıkması için yöneticilerden destek bekledi. Dün gece saatlerinde acil bir şekilde toplanan il yönetiminin toplantıdan bir karar çıkarmadığını ifade eden Balıklıova sakinlerinden Yusuf Altun, “Bizi oyalamaya çalışıyorlar hallederiz deyip evlemize yollamaya çalışıyorlar, seçime kadar bu sözlerle uyutmaya çalışıyorlar” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Altun, “Burada ikinci güne girdik bir çok arkadaşımız hastanelik oldu. Biz buradan ayrılmayacağı bir sonuç elde edene kadar. Gördüğünüz gibi il binasında hiçbir yönetici yok, yarın biz kendi yönetimimizi oluşturup il başkanını atayacağız. Her aradığımız yönetici bizi oyalamaya çalışıyor. Biz bir sonuç elde edene kadar burada kalmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.