İki yıldır simit bir lira

İki yıldır simit bir lira

Kütahya’nın Emet ilçesinde simit iki yıldır aynı fiyattan 1 lira’dan satılıyor.Emet ilçesinde yedi yıldır simitçilik yapan Halil Çankaya iki yıldır simite zam yapılmadığını ve şu anda da 1 Lira’dan...

Kütahya’nın Emet ilçesinde simit iki yıldır aynı fiyattan 1 lira’dan satılıyor.

Emet ilçesinde yedi yıldır simitçilik yapan Halil Çankaya iki yıldır simite zam yapılmadığını ve şu anda da 1 Lira’dan simit satışı yaptıklarını söyledi.

7 yıldır bu mesleği sürdürdüğünü belirten Çankaya, ’’Günde yaklaşık 500 civarında simit çıkarıyoruz. İlçe pazarında ve işyerimizde satıyoruz. Son zamanlarda döviz kurundaki artıştan kaynaklı olarak, bazı fırsatçılar her şeye zam yapıyor. Ekonomik krizi fırsat bilenlerden olmadık olmayacağız, devletimizin milletimizin her zaman yanındayız. Sonuna kadar da yanında olacağız. Un, susam gibi hammaddeye zam geldi bu bir gerçek, ama vatandaş yesin diye yaklaşık iki yıldır simiti 1 liraya satıyoruz. Bazı ilçelerde 1,50 TL’den simit satılırken, Emet’te simit 1 Lira’dan satılmakta, yaklaşık iki yıldır fiyatlarımız değişmedi 1 TL’den satış yapıyoruz, bundan sonra da satmaya da devam edeceğiz. Her şeye inat simit fiyatlarımız geçen yılla aynı. Vatandaş yesin diye 1 lira’dan simit satıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.