İl Başkanı Akbudak: “Hedefimiz Zafer Partisi’ni Aydın’da birinci parti yapmaktır”

İl Başkanı Akbudak: “Hedefimiz Zafer Partisi’ni Aydın’da birinci parti yapmaktır”

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi’nin kurucu Aydın İl Başkanlığına atanan Cem Akbudak teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Akbudak, Aydın’da birinci parti olacakları iddiasında bulundu.

Zafer Partisi Aydın teşkilatını kurma görevi Cem Akbudak’a verildi. İl Başkanı Akbudak, hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayarak çalışmalara başladı. Akbudak, partinin kuruluş aşamasında istişare ettiği bir grup kahvaltılı toplantıda buluştu. Mustafa Bayraktar, Kamuran Cerit, Hüseyin Özkan, Kenan Eren, Ercan Arslan gibi Aydın siyasetinde tanınan isimlerin Zafer Partisi’ne destek vermeleri dikkat çekti. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi arkadaşlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Akbudak, “Arkadaşlarla birlikte yapacağımız istişareler sonucunda Aydın kurucu il yönetiminin yanı sıra ilçe başkanları ve yönetimini belirleyeceğiz. Zafer Partisi olarak, ülke ve Aydın siyasetinde oluşan boşluğu dolduracağız” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın verdiği yetkiyle Aydın kurucu İl Başkanı görevine getirildiğini açıklayan Cem Akbudak şunları kaydetti:

“Türkiye’de siyaset çok farklı mecrada ilerliyor. 26 Ağustos’ta kurulan Zafer Partisi’nin çok değerli genel başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ benim geçmişte siyaset yaptığım partide beraber çalıştığımız bir kişidir. Kendisi kurucu il başkanlığı görevini tarafıma vermek için aradığında, düşündük, arkadaşlarımla istişare ettik. Türkiye’de yüzde 30’un üzerinde kararsız seçmen var. Bunlar iktidardan da muhalefetten de memnun değil. Bir çıkış yolu için kurulan Zafer Partisi’nde siyaset yapama kararı aldık. Partimizin binasını kiraladık. 4 ilçemizde teşkilat başkanını belirledik. Diğer ilçelerde görüşmelerimiz devam ediyor. 1 ay içerisinde il ve 17 ilçemizde teşkilatlanmış olacağız. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisiyiz. Siyaset iddia işidir. Bizim iddiamız Zafer Partisi’ni Aydın’da birinci parti yapmaktır. Partimiz yeni olmasına rağmen ülke genelinde de Aydın’da da var olan boşluğu dolduracak birikime sahip kişilerden oluşuyor.”

cem-akbudak.JPGil-baskani-akbudak-hedefimiz-zafer-partisini-aydinda-birinci-parti-yapmaktir-001.JPG

il-baskani-akbudak-hedefimiz-zafer-partisini-aydinda-birinci-parti-yapmaktir-003.JPGil-baskani-akbudak-hedefimiz-zafer-partisini-aydinda-birinci-parti-yapmaktir-004.JPGil-baskani-akbudak-hedefimiz-zafer-partisini-aydinda-birinci-parti-yapmaktir-005.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.