İl Müdürü Çoban’dan Aydın Ticaret Borsasına KUSİ ziyareti

İl Müdürü Çoban’dan Aydın Ticaret Borsasına KUSİ ziyareti

Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban, Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) programı kapsamında Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.Tunay Çoban’ı Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu B...

Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban, Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) programı kapsamında Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Tunay Çoban’ı Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akdam ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban, Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, yapılan ziyaret ve bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın Ticaret Borsası olarak Aydın ürünleri konusunda yapılacak her türlü çalışma da destek olacaklarını belirten Çondur, sektörel olarak karşılaşılan sorunların, sektörle bir araya gelerek tespit edilmesi ve çözüm yollarının aranmasının önemine dikkat çekerek bu bağlamda kurumlar arası işbirliğinin önemini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.