İl Müdürü Tuncer, Aydın turizmi için umut verdi

İl Müdürü Tuncer, Aydın turizmi için umut verdi

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, Aydın’da görev yapan gazeteci ve köşe yazarlarıyla, Aydın'ın kültür ve turizm değerleri ile kültürel dinamikleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr Umut Tuncer tarafından organize edilen etkinliğe, Aydın 24 yazarları Servet Töz, Metin Akoğlu, Ali Aksüt ve Nevzat Arslan’ın yanı sıra Aydın basınında köşe yazarlığı yapan isimler katıldı.

Aydın'ın kültür ve turizm değerleri ile kültürel dinamikleri konusunda bilgi alışverişinde bulunmak için etkinlik düzenlediklerini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Tuncer, karşılıklı sohbet amaçlı bir araya gelindiğini ifade etti. İlimizin aydınları ve kanaat önderleri olan gazeteci ve yazarlarımızla bir araya gelmek; Aydın'ın kültür ve turizm değerleri başta olmak üzere sahip olduğu bütün kültürel dinamikleri birlikte değerlendirebilmek amacıyla böyle bir programı hayata geçirdiklerini söyleyen Tuncer, “Aydın’ın kültür ve turizmi anlamında Türkiye’nin en önde gelen illeri arasında olması için çalışıyoruz. Bunun yanında ilimizin kanaat önderlerinin bizleri yönlendirmesine ihtiyacımız var. Yazarlar Aydın için kafa yoran fikir önderliği yapan insanlardır, muazzam bir bilgi kaynağıdır. O anlamda bu toplantının çok faydalı olacağını düşünüyorum. Beyin fırtınası süreci olsun istiyorum. Yaşadığımız zenginliği birlikte tanıyalım hep birlikte anlatalım diyoruz. Bu şehir hepimizin” dedi.

İl Müdürü Tuncer’in konuşmasının ardından İl Müdür Yardımcısı Ahmet Demir, Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü Abdulbari Yıldız ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü İsmail Akman tarafından müdürlüklerin istatistikleriyle Aydın kültürünü, turizmini ve arkeolojik çalışmaları hakkında bilgi sunuldu. Bilgi alışverişinden sonra müzeyi gezen köşe yazarları, Müze Müdürü Abdulbaki Yıldız tarafından bilgilendirildi.

Aydın adına yapılacak güzel işlerde hep birlikte çalışmaktan büyük onur duyduğunu kaydeden İl Müdürü Tuncer, köşe yazarlarına teşekkür etti.

r-1-085.jpgr-2-079.jpgr-4-034.jpg

rrrrr-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.