İl Müdürü Tuncer’i duygulandıran sürpriz

İl Müdürü Tuncer’i duygulandıran sürpriz

Aydın İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, Yörük Ali Efe’nin vefatının 70. Yıldönümü anma gününde özel bir sürpriz ile karşılaştı. Tuncer, Yenipazar Efeler Derneği Başkanı Nedim Gürpınar’ın hazırladığı sürpriz ile duygusal anlar yaşadı.

“Efelerin Efesi” Yörük Ali Efe, ebediyete uğurlanışının 70. yıldönümünde Aydın’ın Yenipazar ilçesindeki mezarı başında dualarla anıldı. Yörük Ali Efe’nin müzeye dönüştürülen evinin bahçesindeki mezarının yanında anma etkinliğine katılan Aydın İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, toplantı sonrası Yenipazar Efeler Derneğine ziyarete bulundu. Burada dernek başkanı Nedim Gürpınar’ın hazırladığı sürpriz ile karşılaşan Tuncer sevinci ve hüznü bir arada yaşadı.

Ünlü türkücü ve besteci Mahmut Tuncer hayranı olan Nedim Gürpınar, “Sensiz yaşayamam”, “Kara bahtım”, “Dert bende bölük bölük”, “Eşkide kavun dilimi” adlı eserlerin bulunduğu 1984 yılında çıkan plağı ziyaret sırasında Tuncer’e dinletti. Karşılaştığı sürpriz karşısında oldukça duygulanan Tuncer, babası Mahmut Tuncer ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek o anı paylaştı.

Başkan Gürpınar ile de görüşen ünlü türkücü çok duygulandığını belirterek en kısa zamanda Yenipazar’a geleceğini ve Yenipazar Efeler Derneği’ni ziyaret edeceğini söyledi.

supriz-1.JPGsupriz-2.JPGsupriz-3.JPGsupriz-4.JPG

supriz-5.JPGsupriz-6.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.