İlçe Müftüleri Toplantısı Pazarlar’da yapıldı

İlçe Müftüleri Toplantısı Pazarlar’da yapıldı

Kütahya’da her ay periyodik olarak düzenlenen ’İlçe Müftüleri Toplantısı’ İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar başkanlığında Pazarlar’da gerçekleştirildi.İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katıldığı to...

Kütahya’da her ay periyodik olarak düzenlenen ’İlçe Müftüleri Toplantısı’ İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar başkanlığında Pazarlar’da gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katıldığı toplantı, Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz’ün müftülük hizmetleri ile ilgili verdiği brifingin ardından gündemdeki konuların görüşülmesiyle devam etti.

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, yaptığı açıklamada, "Toplantıda, cami ve Kur’an Kursu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve cami dışı din hizmetlerinin artırılması için yapılacak çalışmalar gibi konular görüştük.Diyanet İşleri Başkanlığımızdan ve mülki amirlerden gönderilen talimat ve tebligatlar duyurularak açıklanmıştır. Toplantıda ayrıca, resmi ve güncel konularda, kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, yapılacak ve yapılması istenen hususlarda çeşitli bilgiler verildi. Ayrıca Pazarlar’da bulunmaktan da ziyadesiyle mutluluk duyuyorum. Ev sahipliği için Pazarlar İlçe Müftümüze ve toplantıya katılan tüm ilçe müftülerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. (MB-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.