İlgili babalara çocuklarından sertifika

İlgili babalara çocuklarından sertifika

Bergama İlgili Babalar Derneği’nce düzenlenen ’Baba Destek Programı’na katılan babalara, çocukları tarafından sertifika verildi. Babalar, “Sevgimizde şiddete yer yok” mesajını verdi.Anne Çocuk Eğitim...

Bergama İlgili Babalar Derneği’nce düzenlenen ’Baba Destek Programı’na katılan babalara, çocukları tarafından sertifika verildi. Babalar, “Sevgimizde şiddete yer yok” mesajını verdi.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı, Bergama Belediyesi ve Bergama İlgili Babalar Derneği işbirliğinde 2017 Kasım-2018 Ocak döneminde 10 hafta süren ’Baba Destek Programı’na katılan babalar, sertifikalarını Bergama Belediyesi Haluk Elbe Salonu’nda gerçekleşen törenle çocuklarının ellerinden aldı. Etkinlikte Bergama İlgili Babalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çakır, “Sevgide fiziksel, duygusal ve ekonomik şiddete yer yoktur. Sevgi incitmez, iyileştirir. Bizim dernek olarak çalışmalarımız toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak, çocukların gelişiminde ihmal ve istismarı önlemek, yakın ve demokratik ilişki kurmayı yaygınlaştırmaktır. Siz sevgili anne babalar çok anlamlı bir iş için buradasınız. Her birinizi kutluyorum” diyerek katılımcılara ve destek veren kurumlara teşekkür etti. Anne Çocuk Eğitim Vakfı Saha Sorumlusu Zafer Durukan ise "Bergama’da İlgili Babalar Derneği’nin çalışmalarından büyük bir heyecan duyuyoruz, ‘sevgimde şiddete yer yok’ çok önemli bir toplumsal mesaj içeriyor” dedi.

Eğitime katılan babalardan ve aynı zamanda öğretmen olan Ümit Ulusoy’un 8 yaşındaki oğlu Ulaş Ulusoy’un gitar resitali ile başlayan program, ’Baba Destek Programı’nın tanıtımı ve sertifika töreni ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.