İlhan Cavcav’dan ’Ofsayt’ Sorusuna Şok Tepki

İlhan Cavcav’dan ’Ofsayt’ Sorusuna Şok Tepki

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 2-0 kazanılan Kayserispor maçının ardından gazetecilere, "Ankara düşmanısınız. 4 maçımız gitti hakem yüzünden, bir tane bilmem ne olduysa ne deyim ben. Beni aramay...

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 2-0 kazanılan Kayserispor maçının ardından gazetecilere, "Ankara düşmanısınız. 4 maçımız gitti hakem yüzünden, bir tane bilmem ne olduysa ne deyim ben. Beni aramayın" dedi.

Cavcav, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor’a karşı kazanılan 2-0’lık galibiyetin ardından protokol tribünü çıkışında Ankara medyasına tepki gösterdi.

Gençlerbirliği’nden El Kabir’in 49. dakikada attığı ilk golde yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen, orta hakemin gol kararına ilişkin soruya yanıt veren Cavcav, "Sizin gibi böyle değerli basın olursa... Ofsayt mıydı gol? Girseydin de değiştirseydin sen. Olur mu ya? Ankara düşmanısınız. 4 maçımız gitti hakem yüzünden, bir tane bilmem ne olduysa ne deyim ben. Beni aramayın" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’nin Ankara medyasının başarılı olmasını istemediğini ifade eden Cavcav ardından otomobiline bindi. Soruları yanıtsız bırakan Cavcav, otomobilinin camını açarak gazetecilere tepkisini sürdürdü daha sonra stadyumdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.