Ilıcabaşı’nda Yaralar Sarılmaya Başladı

Ilıcabaşı’nda Yaralar Sarılmaya Başladı

Aydın’da dün akşam saatlerinde etkili olan ve özellikle Ilıcabaşı ve Umurlu’da civarında etkili olan su baskınlarında oluşan yaralar sarılmaya başladı. Su basan evlerde gece yarısına kadar devam eden tahliye çalışmalarının ardından sabah bozulan yollarda

- Aydın’da dün akşam saatlerinde etkili olan ve özellikle Ilıcabaşı ve Umurlu’da civarında etkili olan su baskınlarında oluşan yaralar sarılmaya başladı. Su basan evlerde gece yarısına kadar devam eden tahliye çalışmalarının ardından sabah bozulan yollarda bakım çalışması başlatıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yağışın ardından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Ilıcabaşı Mahallesi’nde oluşan su baskınlarının tren yolu kenarındaki dere yataklarının önünün kapatılması nedeniyle yağmur sularının mahalleye dönmesi sonucu oluştuğu belirtilirken, kapalı olan dere yataklarının açıldığı belirtildi. Bu arda evleri su basan Ilıcabaşı Mahalle sakinleri de suların tahliye edilmesi ile birlikte evlerine yeniden yerleşmeye başladı. Geceyi akrabaların yanında geçirdiklerini belirten mahalle sakinleri Kentsel Dönüşüm Alanı içerisinde yer alan Ilıcabaşı Mahallesi’nde ne yapılacak ise bir an önce yapılmasını istediler. Her yıl aynı sorunu yaşadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Gonca Uyanık, “Ne yapılacaksa yapılsın artık. Hava bulutlandığında bize bir korku salıyor. Sürekli aynı korkuyu yaşamak istemiyoruz” dedi.

Dünden beri iş makineleri ile çalışmaların yapıldığı mahallede, tıkanan logarların yeniden açıldığı ve bozulan yolların yeniden yapılacağı belirtildi.

ILICABAŞI’NDA YARALAR SARILMAYA BAŞLADI

ILICABAŞI’NDA YARALAR SARILMAYA BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.