İlker Başbuğ İzmir Kitap Fuarında Konuştu

İlker Başbuğ İzmir Kitap Fuarı'nda Konuştu

19. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'ndaki imza gününe katılan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Terör Örgütlerinin Sonu isimli kitabının beklentilerinin üzerinde ilgi görmesini “TSK’ya karşı yürütülen operasyonlara tepki”ye bağladı.

- 19. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'ndaki imza gününe katılan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Terör Örgütlerinin Sonu isimli kitabının beklentilerinin üzerinde ilgi görmesini “TSK’ya karşı yürütülen operasyonlara tepki”ye bağladı.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 19. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'ndaki imza gününe katıldı. Terör Örgütlerinin Sonu isimli kitabının beklentilerinin üzerinde ilgi gördüğünü kaydeden Başbuğ, "Beklentimizin üzerinde bir ilgi gördü. Bu gerçek. Başlangıçta biz de bu kadar bir tiraja geleceğimizi belki tahmin etmemiştik. Bunun bence daha evvel ifade ettim, ana nedeni, insanlarımızın, halkımızın özellikle bu TSK'ya karşı yürütülen operasyonlara koyduğu tepkinin bir sonucu olarak görüyorum. Ayrıca insanlarımız gerçekten bu son yıllarda yaşanan bu olayların gerçek nedenlerini öğrenmek istiyorlar. Ben kitaba gösterilen bu ilgiyi buna bağlıyorum. Kitap çok ilgi gördü, bir 100 bin bitti 110 bine geldi” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI

Başbuğ, cumhurbaşkanlığı adaylığında isminin geçmesi ile ilgili soruya ise "Benim söyleyeceğim bir şey yok. Bir an önce bekletmeyelim imza günü” diye cevap verdi. Başbuğ, vatandaşların kitaplarını imzalarken, diğer salonda imza günü düzenleyen Yılmaz Özdil, Başbuğ'un yanına gelerek bir süre sohbet etti. Başbuğ, daha sonra kitaplarını imzalarken, vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

İLKER BAŞBUĞ İZMİR KİTAP FUARI'NDA KONUŞTU

İLKER BAŞBUĞ İZMİR KİTAP FUARI'NDA KONUŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.